Hoodie legging set, super stretch, zacht en comfy. Voor de vrouw die drukke dagen heeft! In maat S t/m 2XL

3-DELIGE HOODIE SET

Ontdek ultiem comfort en veelzijdige stijl met onze dames 3-delige set, gemaakt van een luxe geribde stof bestaande uit 96% katoen en 4% spandex. Deze set is niet alleen super zacht, maar biedt ook een ongekende stretch voor een perfecte pasvorm en comfort. Verkrijgbaar in maar S t/m 2XL

Het trio omvat een korte vest met lange mouwen, voorzien van een ritssluiting en capuchon voor een trendy uitstraling. De mouwloze top met hoge neklijn voegt een vleugje elegantie toe, terwijl de high-waist legging met elastische band zorgt voor een flatteuze pasvorm.

Subtiele merkdetails sieren de achterkant van de vest en top, en de voorband van de legging, waardoor een exclusieve touch aan de set wordt toegevoegd.

De veelzijdigheid van deze set maakt het ideaal voor verschillende gelegenheden. Of je nu boodschappen doet, ontspant in loungewear, of een drukke dag hebt met het brengen en ophalen van kinderen, deze set past zich aan aan jouw behoeften. Met het gemak van een complete outfit, bespaar je tijd en geniet je de hele dag door van comfort en stijl. Dress it up or down en ervaar moeiteloze elegantie, zelfs op de drukste dagen.

Mocht je deze willen hebben hier is de link: 3 DELIG HOODIE SET – Mowi Fit

Terug naar blog

Reactie plaatsen